Warm de winter in met de Green Deal Premie

Een knisperend haardvuur op de achtergrond maakt je huis meteen gezellig en warm, maar het is ook een slimme manier van verwarmen. Met de stijgende energieprijzen zorgt een haardvuur ervoor dat je op een budgetvriendelijke en ecologische manier verwarmt. Daar doen wij deze maand nog een schepje bovenop!

green deal premie 

€ 300 korting op ecologische houtkachels

De Europese Green Deal van Europa streeft ernaar om houtkachels tegen 2022 de helft minder schadelijke stoffen te laten uitstoten. Laat dat nu iets zijn waar wij voor streven.

Met onze exclusieve premie deze maand willen we iedereen aanzetten om voor een duurzame verwarming te kiezen. Daarom geven we je van 15 oktober t.e.m. 15 november € 300 korting op onze A+ en A++ houtkachel, pelletkachel of hybride kachel.*

Vraag je korting aan >

 

 

* Actie niet geldig op demo- of promohaarden.


Wat is ECODESIGN 2022?

De nieuwe Europese norm voor houthaarden, ECODESIGN 2022, is een GAME CHANGER. Nog nooit eerder lag de focus zo hard op de vermindering van de CO2-uitstoot en fijn stof. Maar wat betekent dat precies?

Enkele voordelen op een rijtje voor jou:

✔ Hoger rendement
50% minder houtverbruik
Geen CO2-gevaar, door luchtdichte werking
90 % minder emissie uitstoot (gradueel nog minder bij A+ of A++)
✔ Automatische luchtregeling en altijd een propere ruit

De nieuwe generatie toestellen beschikken over een energielabel, waardoor je in één oogopslag ziet hoe duurzaam het toestel is.


Welke houthaarden kan ik kiezen?

Onze paradepaardjes beschikken zowel over een PERFORMANT energielabel, alsook over de best beschikbare technieken (BBT).
Namelijk: Saey, Austroflamm en Bodart & Gonay.

 logo austroflam  Logo Saey logo bodart

 

Ontvang jouw korting

Hebben we je warm gemaakt? Vraag dan hier vrijblijvend jouw korting aan met een gratis offerte. Een medewerker helpt je verder met het kiezen van jouw nieuwe haardvuur.