Een oude houtkachel vervangen? 6 redenen om het nu te doen.

Win aan energie met onze eco-haarden: hout, pellets of hybride

Verwarm je nog met jouw oude kachel en twijfel je om een splinternieuw exemplaar in huis te halen? Dan ben je aan het juiste adres. Met deze 6 redenen maken we je warm voor een nieuwe generatie haardvuren. 

 

1. Hoger rendement

De nieuwe generatie haarden hebben een veel hoger rendement. Door een optimaal geïsoleerde verbrandingskamer zorgen ze voor een volledige verbranding. Hierdoor heb je zo'n 50% minder hout nodig. 

2. Bespaar op je energiefactuur

Door het hoge rendement haal je ALLES uit je haard. Hij verwarmt heel de ruimte en is ook nog goed voor het milieu. Een win-win met de stijgende energieprijzen! 

3. Beter voor het milieu

Een haardvuur heeft vaak nog een negatief imago op vlak van milieu en duurzaamheid. Gelukkig zit dat bij de nieuwe modellen helemaal anders. Dankzij de Europese normen van ECODESIGN 2022 is de nieuwe generatie helemaal klaar om de duurzame energiemarkt te veroveren. 

Wist je dat de nieuwe generatie haarden zo'n 90% minder CO2 en fijnstof uitstoot dan zijn voorgangers? Voor bepaalde modellen ligt dat zelfs nog hoger!

4. Geen CO2-gevaar meer

Door de verbeterde en luchtdichte afwerking zijn de nieuwe haarden veel veiliger. Zo hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over CO2-gevaar en kan je VEILIG genieten van de warmte. 

5. Altijd een propere ruit

Eerlijk is eerlijk. Genieten van een knetterend vuurtje is moeilijker met een zwart aangeslagen glas. Bij de nieuwe generatie heb je steeds een mooi zicht op de vlammen door de vooruitstrevende techniek. 

6. De Green Deal premie van Promohaarden

T.e.m. 15 november 2021 krijg je exclusief € 300 korting op onze ecologische hout, pellet en hybride kachels. De ideale reden om nu een keuze te maken.

Ja, ik wil € 300 korting >